onsdag 13 maj 2009

Helt slut

Egentligen ska man väl inte klaga, det finns dom som har det värre helt klart.

Men det är svårt att låta bli när man är så förbannat kalas-förkyld och dessutom röksugen. Fast mitt huvud och min hals värker så är jag JUST NU grymt sugen på att leta fimpar i mitt askfat.

Uscha, så lågt sjunker jag inte.

Röksuget går över om en minut eller så... Tack och lov!Anderas var här på morgonen och lämnade mina saker. Hade lite skit hemma hos honom som jag glömt. Vi har inte sett sen den helgen I hoppade studsmatta i Alingsås, för det har inte varit så bra mellan oss. Låt oss säga att vi är allt för olika så hänger jag varken ut mig eller Andreas allt för mycket.

Hur som helst så var han här i morse och gav mig inte ens en kram. Då anade jag oråd.... *s*
Sen sa han att han måste åka och hade lagt ner alla mina saker i en påse, så som skor och nycklar mm.
Nycklar?... tänkte jag....
Och sen sa han helt enkelt att han inte kan leva i ett känslokallt förhållande...Nehe, tack och hej leverpastej.OKEJ, nu är det faktiskt INTE ens synd om mig, för vi bägge hade detta på känn sen ett tag tillbaka.

Mest synd är det om I och B som tyckte om att leka ihop....

Aja livet går vidare i vilket fall som helst!Shit 24 timmar sen sista ciggen... Bara lika mycket kvar, sen ska den värsta abstinensen vara över i alla fall.

2 kommentarer:

Pysslingen sa...

hurra... vad bra... 24 timmar... nu tar du 24 timmar till och sedan är det värsta över... kramelikramkram

Purj0 sa...

Oj vilken stark tjej du är vännen som tagit dig i kragen. Har själv slutat snusa för ett par år sedan. Jag finns här om du behöver snacka...

Skicka en kommentar