måndag 23 februari 2009

På rymmen! och sömnbrist...

När jag var inne på Designats blogg idag blev jag såååå inspirerad!

Deras utmaning för veckan är scrappa i svart och vitt, hela alltet ska vara bara i svart och vitt. Foton/motiv och dekorationer får endast vara i de färgerna.Ett tag kliade jag mig i huvet och undrade hur i helsike jag skulle få tag i svart/vita fotografier på så kort tid, vi har ju bara en vecka på oss.

Men så kom jag på att jag har ju gamla foton på morsan när hon rymde till Sverige. Sagt och gjort letade jag upp dom, satte sen i gång med att leta papper. Svart och vitt bazill hade jag ju hemma... Men mer då?

Kom på att för evigheter sen så köpte jag papper på rea inne på Designat... De har legat längst bak i papperssamlingen, för jag har aldrig kommit på vad jag ska ha det till...

Men NU kom jag på det! :)Och en hel del svarta blommor, brads, tyll, band och sånt hade jag hemma, och har haft det ganska länge. Har bara inte funnit någon bra att ha det till. Det är så sällan jag använder svart, allt för dystert till vardags. Men nu kom dom till sin rätt! :)

Otroligt KUL att scrappa idag!

Så kul att jag till och med drömde om dessa foton och papper i natt... Vaknade vid 3-tiden och kunde inte somna om, jag bara tänkte på detta!

Så jag gick upp och gjorde färdigt min LO och här kommer resultatet!(Jag är faktiskt himla nöjd själv för en gångs skull... Jag är min största kritiker...)

1 kommentarer:

Purj0 sa...

Blev i vanlig ordning jättefint när du gör något. Jag är själv min värsta kritiker så jag vet hur det känns när man själv är nöjd med något man gjort :)

Skicka en kommentar