torsdag 25 juni 2009

Utfordring #45


"Lag et monokromatisk kort, altså et kort som går i forskjellige toner av bare èn farge. Som regel kan du lage et monokromatisk kort og alikevel bruke litt hudfarge, sort eller hvitt, men vi vil denne gangen helst bare se èn eneste fargetone i hele kortet ditt. Fargen velger du selv."

Sablar vad jag klurade på denna länge. Hade inte tillräckligt med papper att använda, men till slut fick jag till det.... :)


Dekorationen här på sista bilden är faktiskt satt faktiskt på en chokladbit
som jag fick av mina arabiska grannar, när de fick sin första dotter..
Passade ju ypperligt till att pyssla med... :)

Annars har jag använt mig av två chipboard-dekorationer från samma serie, organza-blommor, organza-band, blingbling-brads och pearls från Kaiser.
Bården till höger är självhäftande pappersbård som var vit från början, men jag chalkade den med Fluid Chalk "pink pastel".

Egentligen är väl kortet inte helt
monokromatisk, eftersom jag råkade få med lite vitt... Men det var förbannat svårt att hitta på något annat, så det fick bli så här... :)


2 kommentarer:

Budda sa...

Ytterligare en vacker kreation från dig. Nyfiken fråga är vad gör du av allt du skapar?

Angelica - Angel - Dolliver sa...

Så himla fint! Tycker visst det är du fick till det otroligt bra med det monokromatiska. Det som är vitt blir liksom svagt, svagt rosa iom de andra rosa detaljerna. Skitsnyggt är det iaf!
Ha en trevlig helg!
Kram / Angelica

Skicka en kommentar